Avautuminen

27.09.2022

Tänäänkin sai kassalla kokea monenlaista kohtaamista. On se mahtavaa, että pääasiassa jaamme toisillemme iloista mieltä hymyn, katseen ja/tai sanojen kautta. Mutta sitten on heitä, jotka totisella naamalla tinkaavat kahvia kaupanpäälle, viljelevät epämiellyttävää "huumoria" ja jättävät käynnillään ikävän fiiliksen. Ihan kuin asiakaspalvelutyötä tekevää kohtaan olisi oikeutettua olla tyly. 

Saa meillä toki kiukutella, yrittää viljellä huumoria ja näyttää erilaisia tunnetiloja. Tunteitten kirjo on elämän suola, mutta kohtaamisessa on molemmilla aina velvollisuus ystävällisyyteen ja tarvittaessa anteeksipyyntöön. Hintojen nousulle ja maailmankriiseille emme voi mitään. Siksi on entistäkin tärkeämpää edes yrittää jättää pienissäkin kohtaamisen hetkissä toiselle hyvää oloa. Jollekulle sillä hyvänolon murusella voi olla valtava merkitys. 

Töistä lähtiessä Sannan skootterin sarvissa odotti iloinen yllätys! @iloirtijengi esitti kiitoksen tuesta ja lahjoituksesta hyväntekeväisyystempaukselleen. Kyllä tuli hyvä mieli! Kiitos!