Blogi

Vappuna 1.5. tuli kuluneeksi kolme vuotta Pekan Pizzan perustamisesta. Silloiset ajatukset Pekan Pizzan menestyksestä olivat varovaisia, mutta usko omaan juttuun on ollut toiminnan kivijalka alusta alkaen. Brändin rakentaminen paikallisesti, huumorilla ja laadukkailla raaka-aineilla ei ole vienyt meitä metsään. Pekan Pizzan tunnettavuus ja suosio...

Vuoden vaihduttua koronakurimus vahvisti otettaan. Sähköpostiin alkoi tipahdella MARA:n tiedotteita uusista rajoituksista. Samaan syssyyn media mässäili rehvakkailla otsikoilla: ravintolat sulkevat ovensa klo 18.00. Tärkeät lisätiedot painettiin pienellä fontilla jos lainkaan: take wayta saa yhä ja liikenneasemia eivät rajoitukset juuri koske!

Kauhia kaappi

02.12.2021

Sen piti olla ihan tavallinen aamu. Munkkirasva kuumenemaan ja kahvi tippumaan. Kassalipas paikalleen ja kaikki valot päälle. On aika aukaista ovet. Avain sujahtaa rutiinilla lukkopesään. Ovi auki, lukon klipsi alas ja Keskipohjanmaan kurkotus ovenpielen laatikosta. Näin se sujuu tavallisena aamuna.

Pekan Pizzan yltäessä kohta "jo" 3 vuoden ikään, on tullut aika pohtia syvemmin olemassa oloamme. Millaiseksi olemme kasvaneet? Mitä mielikuvia herätämme? Millaisena haluamme itsemme tunnettavan? Millä tavalla erotumme muista? Jos yrityksen tahtotila on kasvaa ja laajentua, tulee brändin olla tunnistettava ja selkeä. Itselle ominaiset toiminta- ja...

Toinen vuosi

01.05.2021

Vappupäivänä tulee kuluneeksi kaksi vuotta siitä, kun Pekan Pizza aloitti toimintansa. Uhmaiän kynnyksellä olemme rehdisti ylpeitä pitsoistamme. On mahtavaa tarjota asiakkaillemme pitsaa, jossa yhdistyy pitsan kotimaan Italian ja kotikonnuilla valmistettujen raaka-aineiden harmonia. Taitavasti ja ripeästi leipovien käsien kautta syntyy lopullinen...

Kirjoitimme 1.5.2019: Tänään aukeaa Pekan Pizza Kälviällä. Päätös siirtyä valmistamaan ihan omaa pitsaa syntyi tahdosta leipoa kotimaisuutta ja etenkin paikallisuutta vaalien".