Revonlahden koulutuspäivät pidettiin Kälviällä

Revonlahdelle aukeavan Pekan Pizzan henkilökunnalle järjestettiin koulutuspäivät Kälviällä. Revonlahden Nesteen Pekan Pizzan avajaisiin on enää pari viikkoa, sillä avajaiset pidetään ma 29.12. Avajaisia kohti mennään erittäin hyvillä mielillä, sillä kaikki valmistelut ovat aikataulussa ja koulutuspäivätkin sujuivat erittäin lennokkaasti huumoria säästämättä.
On ilo huomata, että Pekan Pizzan laajentuminen franchising -ketjuksi tuo paljon mukavaa virettä ja uusia kokemuksia myös Pekan Pizza Kälviän henkilökunnalle, joka pääsee jakamaan oppiaan kollegoilleen. Ja opittavaahan riittää! Täydellisen pitsan valmistaminen on kiinni monesta osatekijästä, mikä alkaa jo täytteiden vastaanottamisesta ja esivalmistelusta. Tähän päälle vielä itse pitsan leivonta, täyttäminen, viimeistely ja tarjoilu, unohtamatta laadukasta asiakaspalvelua!
Työn lomassa on erittäin tärkeää muistaa avoimuus, ystävällisyys ja kunnioitus toista työkaveria kohtaan. Kuinka mukava onkaan olla töissä, kun kaikki arvostavat ja auttavat toisiaan! On ilo katsoa ja kuunnella, kun pitsaa valmistetaan kannustavassa ja positiivisessa ilmapiirissä. Suuri kiitos niin Kälviän kuin Revonlahden upealle henkilökunnalle. Osaatte luoda paikan, jossa on hyvä olla!
Tästä on enemmän kuin mukava jatkaa yhteistä matkaa!
Etsimme Pekan Pizzan ketjuperheeseen uusia yrittäjiä. Jos kiinnostuit, niin olehan yhteydessä. Lisätietoa ylävalikon kohdasta Pekan Pizza yrittäjäksi.
